وکیل مدنی کیست و چه نوع فعالیتی انجام می دهد؟
این خدمت برای افرادی که امکان مراجعه به ایران را ندارند و یا اینکه کارشان خارج از دادگاه انجام می شود، تعریف شده است.
وکلای مدنی ممکن است در موارد گوناگونی فعالیت کنند، از جمله امور مدنی خانواده مانند پیگیری پرونده های خانواده، کارهای اداری مروبط به طلاق، ملاقات فرزند، قراردادها و تعهدات مدنی، امور ملکی و املاک، مسائل مربوط به میراث و وصیتنامه، تنظیم قراردادها و توافقنامهها، جبران خسارت، حقوق مشتریان و مسائل مربوط به ضرر و زیان، تنظیم و اجرای وکالتنامه و سایر مسائل حقوقی مدنی که حضور موکل نیازی نیست.
وکیل مدنی نقش مشاور حقوقی و نماینده را برای موکل خود ایفا میکند و به دفاع از حقوق و منافع آنها میپردازد. آنها نمیتوانند در دادگاهها نمایندهٔ مشتری خود باشند، اما میتوانند خارج از دادگاه به حل اختلافات تجاری و خانوادگی، کیفری و حقوقی کمک کنند.
وکلای مدنی در موارد گوناگونی فعالیت میکنند و به موارد متعددی پوشش میدهند. بعضی از زمینههای کاری وکلای مدنی شامل موارد زیر میشوند:
این فعالیت ها خارج از دادگستری بوده و به صورت اداری انجام می شود.
امور اداری: مراجعه به شهرداری و دارایی و کلیه ادارات دولتی و غیردولتی و شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی جهت انجام کلیه کارهای اداری موکل.
امور خانواده: وکلای مدنی میتوانند در مواردی مانند طلاق، تعیین نفقه، حضانت فرزندان، تقسیم دارایی و تعیین حقوق والدین در خصوص فرزندان فعالیت کنند.
قراردادها و تعهدات مدنی: وکلای مدنی در تدوین و تفسیر قراردادها و توافقنامهها، مانند قراردادهای اجاره، خرید و فروش، شرکتی و سایر تعهدات مدنی به مشتریان خود کمک میکنند.
امور ملکی و املاک: این شامل خرید و فروش ملک، اجاره و رهن ملک، تنظیم قراردادهای ملکی، رسیدگی به اختلافات مربوط به ملک و سایر مسائل ملکی میشود.
وصیتنامه و میراث: وکلای مدنی به افراد در تهیه و اجرای وصیتنامه و توزیع میراث کمک میکنند و در صورت بروز اختلافات مربوط به تقسیم میراث نیز نمایندگی میکنند.
برای کسب اطلاعات و دریافت مشاوره لطفا فرم زیر را تکمیل و ارسال نمایید.